Diensten voor overheid

Maatschappelijk verantwoord optreden

Continu waken over het subtiele evenwicht tussen de financiële belangen en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze overheden, zit ons dan ook in de genen. Als wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Van bij het eerste contact met de klant tot en met het streven naar de hoogst mogelijke kostenefficiëntie.


Online toegang tot uw dossiers

Als betrokken overheidsmedewerker krijgt u bij Omerus Gerechtsdeurwaarders online toegang tot uw dossiers. Zo kunt u op elk moment de stand van zaken daarvan raadplegen, net zoals belangrijke documenten en data, een gedetailleerd kostenoverzicht en andere relevante informatie.


Gebundelde expertise voor een hoger rendement

Ons team bestaat naast doorgewinterde gerechtsdeurwaarders en kandidaat-gerechtsdeurwaarders uit specialisten in uiteenlopende domeinen. Die gebundelde expertise staat integraal tot uw dienst, maar wordt gekanaliseerd via één toegewijde contactpersoon. Dat vergemakkelijkt de communicatie en verhoogt het rendement. In het belang van alle partijen.

Hebt u hierover vragen of zou u graag een aantal referenties kennen van onze opdrachten voor de overheid, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dat verbindt u tot niets.